Parerea pacientilor

Aștepta păstrarea adresei de e-mail 

office@ivakinetic.ro .

De asemenea, puteți găsi o formulă completă a paginii CONTACT.

 

 

 
Lucia Brutaru, București, 61 ani

 

Mulțumesc oamenilor minunați ai Ivakineticului pentru tot ceea ce-i poate îngriji pe cei doi le trec pragul, un centru excelent cu oameni excelenți! 

Isabelle Chelariu, București, 45 ani


Când sunt în posesia Ivakinetic-ului, se pot înțelege, nu pot să-mi pună gâtul, spațialul, nu puteam ridica picioarele și mă împărtășesc pe tambur drept.Din problema problemei la coloană, aveam dureri de cap, privarea de atunci era posibilă.Toate de asemenea, din cauza lor orelor petrecute la birou în fată calculatoare și din cauza lipsei de mișcare.

În urma lor, consultați îngrijirile medicale pe care le-a făcut Ivakietic, fără trimiterea medicamentului, sunt încredințate și mi-au fost prescrise școli de fizioterapie, limfatice drenaj, masaj și kinetoterapie. 

În cazul în care există două părți, mă împing pe picioare și îi vine să dea echipe de oameni minunați din Ivakinetică, care îngrijesc oamenii pentru a face meseria cu profesionalismul.

În momentul în care sunt păstrate în vila cochetă de pe Calea Floreasca, m-am simtit într-un mediu foarte familiar. Sunt întâmpinată cu prietenie și sunt beneficiară de tot confortul psihologic, pentru că nu mă simt în largul meu în spațiul de îngrijire a găseam.Acum mă simt bine, sunt mobilă, sunt mai multă energie și putere și sunt scăzute de durerile de cap . Voi continuă să fuzioneze Ivakinetic pentru un kinetoterapie de față. Acum trebuie să facem ocuparea și remodelarea corporală și să eliminăm kilogramele în plus.

Mulțumesc echipei de profesioniști ai Ivakineticului, în domnul special Marius Ivașcu, directorul fiziokinetoterapeutului. Multe mulțumiri și doamnei Mariana Cojocaru, ceai care îngrijesc mi-a făcut ședințe de electroterapie, dar și domnule Ionuț Ghiță, cel îngrijit mi-a făcut ședințe de masaj.

Un aspect foarte important pentru o încurajare și pentru că mi se oferă un discount pentru toate ședințele efectuate. iar  costurile au fost mici în raport cu beneficiile.


 

Toader Moise, Bucuresti, 57 ani


În 2011 am suferit un politraumatism rutier grav în urma căruia am suferit 8 operații succesive - fractură de bazin, de femur, de umăr și de cot, fiind afectat și un deget al mâinii drepte și cel mai grav nervos sciatic popliteu extern cu pareză pictoriu Drept.
Dupa efectuarea operațiunilor, după ce era externă necesitatea recuperării competente și a plămânilor durate, în condiții în îngrijirea lor spre plasare.

Domnul doctor Marius Ivașcu a oferit un ajutor clar și la domiciliu. Când am început să recuperez puterea să stau deodată culcat în pat. În acest moment, urmează să fie muncii domnului doctor doctor pot pot decapita prin apartament cu baston sau cadru, pot coborî treptele din etajul 3 până la parter și clar se pot uni până în parcurile din jur.

Toate acestea nu sunt progrese la îngrijire nici nu sunt vizate în urma cu un an de zile. Domnul  Ivascu a luptat efectiv cu mine prin câteva tehnici proprii, mai ales că sunt încă deținute de aparatură necesară pentru a putea beneficia de cabinet.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot! 

Dr. Cristina Georgescu-Bucuresti


Un loc mirific pentru trup și pentru minte pentru totuși, sau echipă de excepție, oameni care dau bani, calzi și primitori. Dacă aveți nevoie de recuperare, nu este necesar să treceți pragul.Vă doresc din toată lumea mult succes și multă sănătate!

 

Tureanu Ana : Așa cum este fixat să se învârtă ca să se simtă atât de bine la acest cabinet, pentru că poate să fie vecini, dar este mult mai mult. da de fiecare data m-am simtit mult mai bine bine. Merita sa-i vizitati ca nu o sa va pentru rau. cu drag si cu multumiri, Ana Tureanu. Telefon: 0724511718