Parerea pacientilor

Aşteptăm părerea dumneavoastră la adresa de e-mail 

office@ivakinetic.ro.

De asemenea, puteţi completa formularul din pagina CONTACT.

 

 

 
Lucia Brutaru, Bucureşti, 61 ani

 

Mulţumesc oamenilor minunaţi de la Ivakinetic pentru tot ajutorul pe care-l dau celor ce le trec pragul,un centru excelent cu oameni excelenţi! 

Isabelle Chelariu, Bucureşti, 45 ani


Când am sosit la Ivakinetic, eram înţepenită, nu îmi puteam mişca gâtul, spatele, nu îmi puteam ridica picioarele şi mă împiedicam pe drum drept.Din cauza problemelor la coloană, aveam dureri de cap, privirea îmi era înceţoşată.Toate acestea, din cauza orelor petrecute la birou in fata calculatorului şi din cauza lipsei de mişcare.

În urma unui consult medical pe care l-am făcut la Ivakietic, fără trimitere de la medic, am fost evaluată şi mi s-au prescris şedinţe de fizioterapie, drenaj limfatic, masaj şi kinetoterapie. 

În două săptămâni m-am pus pe picioare şi aceasta datorită echipei de oameni minunaţi de la Ivakinetic, oameni care îşi fac meseria cu dăruire şi profesionalism.

Încă de când am păşit în vila cochetă de pe Calea Floreasca, m-am simtit într-un mediu foarte familiar. Am fost întâmpinată cu prietenie şi am beneficiat de tot confortul psihologic, pentru că nu mă simţeam în largul meu în starea în care mă găseam.Acum mă simt bine, am devenit mobilă, am mai multă energie şi putere şi am scăpat de durerile de cap. Voi continua să merg la Ivakinetic pentru a face kinetoterapie. Acum îmi doresc să mă ocup şi de remodelarea corporală şi să elimin kilogramele în plus.

Mulţumesc echipei de profesionişti de la Ivakinetic, în special domnului  Marius Ivaşcu, fiziokinetoterapeut principal. Multe mulţumiri şi doamnei Mariana Cojocaru, cea care mi-a făcut şedintele de electroterapie, dar şi domnului Ionut Ghiţă, cel care mi-a făcut şedintele de masaj.

Un aspect foarte important a fost şi faptul că mi s-a oferit discount la toate şedinţele efectuate. iar costurile au fost mici în raport cu beneficiile.


 

Toader Moise, Bucuresti, 57 ani


În 2011 am suferit un politraumatism rutier grav în urma căruia am suferit 8 operaţii succesive - fractură de bazin, de femur, de umăr şi de cot, fiind afectat şi un deget de la mâna dreaptă şi cel mai grav nervul sciatic popliteu extern cu pareză picior drept.
Dupa efectuarea acestor operaţii, după externare era nevoie de o recuperare competentă şi de lungă durată, în condiţiile în care eram nedeplasabil.

Domnul doctor Marius Ivaşcu s-a oferit să mă ajut chiar şi la domiciliu. Când am inceput recuperarea nu puteam să stau decât culcat în pat. În acest moment, datorită muncii domnului doctor mă pot deplasa prin apartament cu baston sau cadru, pot coborî treptele de la etajul 3 până la parter şi chiar să merg până in parcurile din jur.

Toate acestea sunt nişte progrese la care nici nu visam în urmă cu un an de zile. Domnul Ivascu a luptat efectiv cu mine prin utilizarea unor tehnici proprii, mai ales că acasă nu am avut aparatura necesară de care aş fi putut beneficia la cabinet.

Vă mulţumesc din suflet pentru tot! 

Dr. Cristina Georgescu-Bucuresti


Un loc mirific pentru trup şi pentru minte totodată, o echipă de excepţie, oameni dăruiţi, calzi şi primitori. Dacă aveţi nevoie de recuperare, nu ezitaţi să le treceţi pragul.Vă doresc din toată inima mult succes şi multă sănătate!

 

 Tureanu Ana : As fi tentata sa spun ca ma simt atat de bine la acest Cabinet,pentru ca suntem vecini,dar este mult mai mult.Echipa este formata din persoane primitoare,foarte atente si dedicate.Am facut de mai multe ori tratament aici, si de fiecare data m-am simtit mult mai bine. Merita sa-i vizitati ca nu o sa va para rau. cu drag si cu multumiri, Ana Tureanu. Telefon: 0724511718